Wellness

  • wellness hétvége
  • wellness hétvége
  • wellness hétvége

KIKAPCSOLÓDÁS SZÁLLODÁN BELÜL:


A colibri hotelben egyedülálló római kori fürdő hangulatát idéző uszoda és szabadidő hely várja a pihenni és felüdülni vágyókat.

Szauna kamráink: 2 db 4 és 6 személyes finn szauna kabinok.
Úszómedencénk : Ellenáramoltatóval felszerelt 24-26 C°-os nem gyógyvíz.
Pezsgő medence: Épített, 10 személyes, nyakmasszázs állómással ellátott 33- 35 C °-os.

KIKAPCSOLÓDÁS SZÁLLODÁN KÍVÜL:


A Diósgyőri vár a XIV-XV. században épült gótikus vár, amely királynék jegyajándéka volt századokon át. Nagy Lajos király korában élte fénykorát. Ma az ország egyik legjelentősebb műemléke.
A város Vadasparkjának 21 hektárján közel 150 állatfaj 600 egyede él. A Bükk élővilága mellett láthatók az ország nagyvadjai, ragadozói, madarai éppúgy, mint más földrészek állatvilágának képviselői.
A Lillafüredi Állami Erdei Vasút két vonallal üzemel. A fővonal Miskolctól Garadnáig 14 km, a parasznyai szárnyvonal 16 km hosszú. Mindkét vonalon számos látnivaló teszi feledhetetlenné a kirándulást.

Kapcsolódjon ki egy pihentető wellness hétvége alkalmával!

wellness pihenés A nyári időszak beköszöntével nem csak a napsütésnek és a hűsítő finomságoknak örvendhetünk, de a szabadságoknak is elérkezik az ideje. Sokaknak azonban nem engedi a munkája, hogy heteket töltsenek pihenéssel, csupán egy-egy hosszú hétvége alkalmával lazíthatnak. Ám ekkor sem kell lemondani a feltöltődésről és a kikapcsolódásról!

A wellness hétvégék előnye, hogy az év bármely szakában igénybe vehetőek, és két-három nap leforgása alatt képesek annyi energiával feltölteni bennünket, mint máshol egy hét kikapcsolódás. De milyen élmények is várnak ránk egy wellness hétvége alkalmával? Pezsgőfürdőzés, szaunázás, gasztronómiai élvezetek és lazító pihenés a szobánk nyugalmában. Ezen felül igénybe vehetünk különböző masszázsokat is, hogy szellemileg és testileg is felfrissülhessünk.

Ha Önnek is szüksége lenne egy kényeztető wellness hétvégére, látogasson el miskolctapolcai hotelünkbe! Foglaljon szállást nálunk akár még ma, és frissüljön fel!